tisdag 28 februari 2012

Det går bra nu!

Awesome med ledig måndag och tisdag! Avverkade en promenad med gubben runt sjön igår, gick en snabbis på stan (haha om det nu var så värst snabbt) och var på tippen och för å he iväg en massa rat från huset samt hälsade på Thom&Helena som tidigare nämnt..

Idag kunde jag inte ha fått mig en bättre start på dagen! Gick en låååång promme med Malin imorse i det fantastiska vädret! =) Att ett par plus och SOL kan göra en så lycklig! Och en fin syster också såklart ;) Hoppas finväre håller i sig till helgen, då blire mys ute i solen är det tänkt..

Malin var hos mig och drack kaffe i eftermiddags och slog ihjäl lite dötid på ett kick kändes det som. Efter soppa nr.3 blev det en tur till Team Sportia där det blev lite shopping, visar vad imorrn efter jobbet. Ikväll har vi gymmat också! Lite uppvärmning på cykeln och cirkelträning efter det :) I samma veva som vi pratade måltidsersättning med PTn på E-huset gjorde hon även ett träningsprogram åt oss som vi börjat gå efter. Plötsligt blev styrketräningen både betydligt effektivare OCH roligare! Bra med lite variation till konditionsträningen också..

Nu blir det en dusch på det här och nån timmes soffhäng innan sängen..
Ska kolla ett avsnitt Chuck, dricka en massa Loka och unna mig en jordgubbe eller två ;)

Visst, vi gick en jävla bit imorse -Gullänget, Lillback, Ås, stan och hem igen- men mja, inte riktigt såhär farligt var det inte ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar